Nog een dikke week!
Nog een dikke week en dan is het zover: eindelijk naar Vancouver! Als je het zo bedenkt dan speelt dit al lange tijd en nu gaat het er dan eindelijk van komen. Veel mensen vragen: 'Wanneer ga je nu'? Nou, de 10e is de vlucht naar Vancouver, twee dagen wennen en dan beginnen de spelen. Ben benieuwd naar de sfeer, lijkt me echt bijzonder.
Ik heb inmiddels de foto's gezien van het huis waarin we verblijven, wil je die ook zien dan moet je even naar de weblog van Yvonnen en Tom. De link staat hiernaast in de linklijst.
Alle tickets zijn nu binnen dus eigenlijk staat niets meer in de weg om te gaan!
Verder geen nieuws. De eerstvolgende update zal waarschijnlijk plaatsvinden als ik daar ben gearriveerd.
ik wens je alvast veel plezier
he harry , hoe gaat `t. je hebt er zeker zin in denk ik. Neem je wel je foto camera mee. want wat is nou een harry brink zonder camera. hij is zo goed in foto`s maken. nou veel plezier en een goede reis. groetjes ida patrick en melissa en naomi de bie.
Hoi Harry,
Goede reis en veel plezier daar in Vancouver.
Groeten, Tiny
Hoi Harry,
Ja, nu begint het echt te kribbelen, he?
Wel de tijd nemen om je nieuws updates te plaatsen - we zullen je reis volgen.
Veeeeeel plezier!
Steve en Anita
Hoi Harrie, hartstikke leuk, jouw ge-blog! Ik kijk uit naar je verhalen uit Vancouver. Voor nu wens ik je alvast een ontzettend goede reis en een waanzinnig mooie tijd daar. Als je in je ongetwijfeld drukke programma nog een middagje niks te doen hebt, moet je zeker proberen om walvissen te gaan kijken vanaf Vancouver island. Het eiland zelf is ook een bezoek waard! Ze hebben er zelfs een heus regenwoud, echt waar!! tot schrijfs, veel groetjes, Mo
Hoi Harrie,
Zo'n laatste weekje is zo voorbij, dus voor je het weet zit je lekker in het vliegtuig op weg naar Vancouver.
Alvast heel veel plezier toegewenst, en ik ben benieuwd naar al je verhalen.
Geniet ervan!
Daan